Palvelumme –
sinun parhaaksi

Dibi Center Lappeenranta hoitaa ja hemmottelee sinua monin eri tavoin. Lue lisää alta ja varaa aikasi heti!

 • Ihoanalyysi
  49€
  Sis. pintapuhdistus, kuorinta, hieronta/naamio, kulmakarvojen siistimisen. Saat tietoa ihostasi ja suositeltavista jatkohoidoista. Hoidon kesto 30 min.
 • Ihonpuhdistushoito aikuiselle naiselle
  70€

  Dibi Milano Base Perfection

  Base Perfection -kasvohoidossa iho puhdistetaan ja kuoritaan huolellisesti. Se on täydellinen kasvojenihon puhdistushoito, joka valmistaa ihon seuraaville hoidoille. Puhtaalle, kuoritulle iholle imeytetään käsin kevyesti hieromalla aktiivinen ja uudistava seerumi. Se suojaa ihoa höyryn aiheuttamalta lämmöltä, joka on iholle ulkoinen stressitekijä. Mekaanisen mustapäitä poistavan puhdistuksen jälkeen, kasvoille levitetään pehmeän raikas ihon hapenottokykyä lisäävä naamio. Hoidon kesto 60 min.

  Hoitosuositus: yksittäiskäsittelynä tai kosmetologin suositusten mukaan.

 • Ihoa tehokkaasti kosteuttava hoito
  80€

  Dibi Milano Hydration

  Iho tarvitsee kosteutta pysyäkseen terveenä ja nuorekkaana. Hoito parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja joustavuutta. Hoitotuotteissa olevan patentoidun HydraFil -aktiiviaineen ansiosta ihon oma kosteutusmekanismi paranee ja kosteuspitoisuus tasapainottuu. Tehokosteushoito ilman kuorintaa, soveltuu pintakuivalle normaalille ja kuivalle iholle. Hoidon kesto 60 min.

 • Herkän ihon kasvohoito
  80€

  Dibi Milano Calm Perfection

  Punoittavan, helposti reagoivan herkän ihon rauhoittava ja ihoa vahvistava täsmähoito. Hoitotuotteita voidaan yhdistää myös kapilaarien/ hiussuonien polttoon.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Ihoa kiinteyttävä ja liftaava hoito
  95-129 €

  Lift Creator

  Lift creator -kasvohoito on innovatiivinen hoitokokonaisuus kasvojen piirteiden muokkaamiseen. Se on aikuiselle iholle räätälöity kokonaisuus, joka siloittaa, kiinteyttää ja liftaa ihoa sekä kirkastaa ihon väriä.
  Samassa hoidossa kosmeettinen kuorinta, uudistaminen ja liftaus.
  Kokonaisvaltainen hoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Sisältää radiotaajuushoidon 20 min
  Hoitosuositus: yksittäiskäsittelynä tai parhaimman mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi sarjahoitona kosmetologin suositusten mukaan 1-2 hoitoa/vko 3-5 viikon ajan.

  Hoidon kesto ilman laitteita 60 min (tehdään mikäli asiakkaalla sydämentahdistin) / laitteilla 80 min.

  Lisäksi: Day Lifting -pikahoito RF-teknologialla 30 min. / 60 €

  Hinta laitteilla 129€

 • Ihon juonteita täyttävä ja siloittava hoito
  150€

  Dibi Milano Fill Perfection

  Fill Perfection -kasvohoito on vahva Anti-Age vaikutuksen antava juonteita täyttävä ja ihoa rentouttava hoito. Se kosteuttaa, kiinteyttää ihoa sekä rentouttaa ja täyttää ilmejuonteita.

  Kasvohoito alkaa ihon toimintoja aktivoivalla hieronnalla. Hoidon kiinteyttävää ja juonteita täyttävää vaikutusta tehostetaan mesoterapeuttisella DibiSkin Power -elektroimeytyslaitteen teknologialla. Tehokkaan laaja-alaisen naamiopakkauksen jälkeen iholle levitetään peptidejä sisältävä hoitovoide. Yhdessä DibiSkin RF -radiotaajuuslaitteen kanssa, saadaan iholle välitön liftaava vaikutus. Ihosta tulee täyteläisen kiinteä ja kokonaisvaltaisesti nuorekas.

  Hoitosuositus: yksittäiskäsittelynä tai parhaimman mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi sarjahoitona kosmetologin suositusten mukaan 1-2 hoitoa/vko 3-5 viikon ajan.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Silmänympärysihon sävyä tasoittava, kiinteyttävä hoito
  70€

  Dibi Milano Age Perfection

  Age Perfection -silmän- ja huulenympärysihon erikoishoito on tarkoitettu tehostamaan ihon yksittäisten ongelma-alueiden hoitotuloksia. Se tasoittaa ihon sävyä, vähentää värivirheitä ja häivyttää juonteita sekä kiinteyttää ihoa kokonaisvaltaisesti.

  Silmän- ja huulenympärysihoa nuorentava hoito vähentää juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Voidaan tehdä erillisenä hoitona tai kasvohoidon yhteydessä.

  Hoitosuositus: yksittäiskäsittelynä tai parhaimman mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi sarjahoitona kosmetologin suositusten mukaan 1-2 hoitoa/vko 3-5 viikon ajan.

  Hoidon kesto 30 min. Hinta Dibi-Milano kasvohoidon yhteydessä 35€

 • Uudistava hapotuskäsittely
  70€

  Olos Glyco Program

  Hoito kaikille ihotyypeille, erityisesti väsyneelle, veltostuneelle ja tukkoiselle iholle, sekä ihon värin tasoittamiseen. Hoidon seurauksena iho uusiutuu ja siitä tulee, raikas, säteilevä sekä pehmeä.

  Glyco Program ihonhoitotuotteet sisältävät glykolihappoa ja antioksidantteja sekä kosteuttavia ainesosia. Nopeuttaa ihon pinnassa olevan kuolleen solukon irtoamista, raikastaa ja kirkastaa ihoa sekä tuo uutta elinvoimaa iholle.

  Ihoanalyysin perusteella suunnitellaan henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma. Hoitojakson aikana suositellaan 4-5 päivän taukoa hoitokäsittelyiden väliin. Suositellaan erityisesti vuodenaikojen vaihtelukohtiin, stressijaksojen jälkeen, juonteisiin, dyskromiaan ja pigmenttikasaumiin.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn
  180€

  DMD-H mikroneulauskäsittely

  • Vähentää juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia
  • Häivyttää aknearpia
  • Kiinteyttää, liftaa & nuorentaa ihoa

  Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi ”korjata” mikrovammaa. Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu  sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi.

  Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta.

  MIKRONEULAUKSEN EDUT

  Hoito aiheuttaa vain pientä kipua. Koska hoito on vain vähän invasiivinen (eli ihoon tunkeutuva) ei puudutusta välttämättä tarvita. Hoito on todella tehokas hoitometodi iholle joka tarvitsee näkyviä hoitotuloksia.

  KUINKA SE TEHDÄÄN

  DMD-H mikroneulauskynällä  käydään hoidettava ihoalue kauttaaltaan läpi. Mikroneulauskynään valitaan haluttu neulan pituus, ja kynää liikutetaan pystysuorassa tasaisesti joko pyörittämällä tai tekemällä lineaarisia vetoja vaaka- tai pystysuoraan. Hoidettava alue voidaan käydä läpi kolme-viisi kertaa suuntaansa. Ihon reagoinnista näkee kuinka kauan neulausta voidaan tehdä.

  Hoidossa käytetään kertakäyttöisiä neuloja, jotka lävistävät ihon. Hoitoa voidaan tehdä paikallisesti ongelma- tai koko iho-alueelle. Hoidossa stimuloidaan kollageenisynteesiä ja tehdään kanavia ihoon, joiden avulla pystytään imeyttämään 80% enemmän ravitsevia aktiiviaineita syvempiin ihokerroksiin.

  Käsittelyn hintaan kuuluu ihon happokäsittely ennen mikroneulausta

Kasvohoidot

Kaipaavatko kasvosi hemmottelua vai tehokasta juonteiden häivyttämistä? Tarvitseeko ihosi puhdistamista, kiinteyttämistä vai janoaako se kosteutta?

 • Lift Creator: Siloittaa,kiinteyttää ja liftaa ihoa sekä kirkastaa ihon väriä.
  95-129€
  Muokkaa kasvojen piirteitä ja tiivistää ihoa. Kokonaivaltainen antiage vaikutus kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

  Ihoa kiinteyttävä ja liftaava hoito (ilman hoitolaitetta). Hoidon kesto 60 min. Ihoa kiinteyttävä ja liftaava hoito (RF ­laite). Hoidon kesto 80 min.

 • Day Lifting radiotaajuusteknologialla
  60€
  Hoidon kesto 30 min.
 • Fill Perfection: Anti-age hoito
  150€
  Ihoa kosteuttava ja kiinteyttävä hoitom joka rentouttaa ja täyttää ilmejuonteita. Täyttää ja madaltaa juonteita heti ensimmäisestä hoitokerrasta alkaen. Antiage hoitokokonaisuus kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

  Radiotaajuusteknologia lisää tehokkaasti ihon elastisuutta ja vahvuutta sekä madaltaa myös syviä juonteita.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Age Perfection : AntiAge hoito
  90-110€
  Tasoittaa ihon sävyä, vähentää värivirheitä ja häivyttää juonteita sekä kiinteyttää ihoa kokonaisvaltaisesti.
  Hoidon kesto 60 min (ilman hoitolaitetta).
  Hoidon kesto 80 min (RF ­laite).
 • Hydra Perfection: Kosteuttavat kasvohoidot
  80-120€
  Parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja joustavuutta, pintakuivalle normaalille ja kuivalle iholle.

  Kosteushoito pintakuivalle iholle (ilman hoitolaitetta). Hoidon kesto 60 min.

  Kosteushoito juonteikkaalle iholle (RF ­laite & kollageeninaamio). Hoidon kesto 80 min.

RF hoidot

RF-hoito eli radiofrekvenssihoidot sopivat kaikille ikään, ihotyyppiin ja sukupuoleen katsomatta.
Käytettävä tuotesarja valitaan hoitotarpeen mukaan.
Kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia, aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostumista. Iho sekä ihonalaiskudos vahvistuu, iho tiivistyy, juonteen madaltuvat. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.
Huom! hoitoon tulevalla ei saa olla sydämentahdistinta eikä hän saa olla raskaana tai syöpähoidoissa!

 • Jalkojen Hoito
  30-70€
  Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, kovettumat, syylät ja känsät vaikuttavat kävelyyn ja sitäkautta yleiseen hyvinvointiin.Jalat pysyvät terveinä ja kauniina, kun niitä muistaa hoitaa päivittäin. Jalkahoidon perustana ovat hygieniasta huolehtiminen ja ihon kosteuden ylläpito. Kotihoitona jalat kannattaa pestä päivittäin kädenlämpöisellä vedellä ja miedolla saippualla. Pesun jälkeen jalat huuhdellaan ja kuivataan. Etenkin varpaiden välit pitää kuivata huolellisesti siten, ettei niihin jää bakteereille ja tulehduksille altistavaa kosteutta. Jalkojen päivittäinen kosteutus jalkavoiteella ehkäisee kovettumien sekä halkeamien muodostumista ja pitää jalat pehmeinä ja huolitellun näköisinä. Kerran, pari kuussa jalkoja voi hemmotella virkistävällä ja hoitavalla jalkakylvyllä. Vesi ja kylpyöljy pehmentävät jalkojen ihoa ja helpottavat kovettumien, hoitoa. Kynnet on helpompi leikata kylvyn jälkeen.

  Pika 30min 30€ Kynsien leikkuu tai kovettumien hoito ja rasvaus. Tätä hoitoa suositellaan lähinnä ylläpitohoitona. Aina ensimmäisellä kerralla kannttaa tulla joko perus- tai erikoisjalkahoitoon, että voimme suunnitella Sinun jalkojesi tarpeen mukaan juuri sopivan hoidon.

  Perus 1 h 55€ Kylpy, kynsien- ja ihonhoito, hieronta.

  Erikois 1h 30min 70€ Sisältää perushoidon lisäksi lakkauksen tai käärehoidon

Jalkojen Hoito

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, kovettumat, syylät ja känsät vaikuttavat kävelyyn. Teemme myös koti- sekä hoitolaitoskäyntejä. Kysy lisää!

 • Xtreme Lashes® Ripsien Pidennys
  55-140€
  Xtreme Lashes® ripsien pidennys, pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan. Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Ne ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.  Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ne tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. 140€ hinta sisältää uudet ripset sekä ensimmäisen huollon.

  Lue lisää: http://www.xtremelashes.fi/

  Meiltä myös lääkeaineeton AMPLIFEYE ripsiseerumi ja xtreme lashes kosmetiikka.

 • Body sugaring - Vartalosokerointi
  10-70€
  Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
  Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
  Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivätkä katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
  Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
  Sokerointi on hygieenistä.
  Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
  Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
  Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.
  Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

  Ylähuuli tai leuka alk.10€
  Kainalot/bikiniraja 25 €
  Käsivarret/sääret/reidet alk.35 €
  Brasilian 70€

 • Kestotaivutus
  60€
  Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Ripsien Pidennys / Sokeroinnit / Kynsien geelaus

Huolitellut kulmat ja kulmakarvat ovat tärkeä osa itsestä huolehtivan naisten kauneutta. Mikäli et ole tyytyväinen kulmiesti muotoon, karva on harventunut tai vanhat pigmentoinnit ovat jo aikansa eläneet kannattaa varata aika 3D kestipigmentointiin! Ripsiin saat lisää näyttävyyttä joko kestotaivutuksella tai pidennyksillä.

 • Mekaaninen Ihonpuhdistus
  60€
  Perinteinen ihonpuhdistus, joka tapahtuu siihen suunnitellulla instrumentillä, komedoraudalla. Mekaaninen ihonpuhdistus on jonkin verran epämukavaa, sillä se saattaa tuntua nipistelevältä. Jos ihossa on epäpuhtauksia, on mekaaninen puhdistus olennainen osa hoitoa. Hinta sisältää kuorinta ja naamio.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Ihonpuhdistus Mikrohionnalla
  70€
  Kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, eloton huonosti toimivalle iholle, ikääntyvälle ja ennenaikaisesti vanhentuneelle iholle (liiallinen auringonotto ym.). Hyperpigmentaatiot ja aknearvet. Sisältää: alkupuhdistus, mekaaninen poisto tarvittaessa, mikrohionta ja naamio.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Ihonpuhdistus Ultraäänellä
  70€
  Hellävarainen mutta tehokas puhdistus couperoottiselle ja herkälle iholle. Sisältää: alkupuhdistus, mekaaninen poisto tarvittaessa, ultraäänipuhdistus ja naamio.

  Hoidon kesto 60 min.

Ihon puhdistukset

Ihonpuhdistus on kasvohoito, johon ei sisälly hierontaa, vaan siinä keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston sekä naamion. Saat myös tietoa ihosi kunnosta sekä hoitovinkkejä.