Palvelumme –
sinun parhaaksi

Dibi Center Lappeenranta hoitaa ja hemmottelee sinua monin eri tavoin. Lue lisää alta ja varaa aikasi heti!

 • Ihoanalyysi
  Sis. pintapuhdistus, kuorinta, hieronta/naamio, kulmakarvojen siistimisen. Saat tietoa ihostasi ja suositeltavista jatkohoidoista. Hoidon kesto 30 min.
 • Uudistava hapotuskäsittely

  Olos Glyco Program

  Hoito kaikille ihotyypeille, erityisesti väsyneelle, veltostuneelle ja tukkoiselle iholle, sekä ihon värin tasoittamiseen. Hoidon seurauksena iho uusiutuu ja siitä tulee, raikas, säteilevä sekä pehmeä.

  Glyco Program ihonhoitotuotteet sisältävät glykolihappoa ja antioksidantteja sekä kosteuttavia ainesosia. Nopeuttaa ihon pinnassa olevan kuolleen solukon irtoamista, raikastaa ja kirkastaa ihoa sekä tuo uutta elinvoimaa iholle.

  Ihoanalyysin perusteella suunnitellaan henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma. Hoitojakson aikana suositellaan 4-5 päivän taukoa hoitokäsittelyiden väliin. Suositellaan erityisesti vuodenaikojen vaihtelukohtiin, stressijaksojen jälkeen, juonteisiin, dyskromiaan ja pigmenttikasaumiin.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

  DMD-H mikroneulauskäsittely

  • Vähentää juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia
  • Häivyttää aknearpia
  • Kiinteyttää, liftaa & nuorentaa ihoa

  Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi ”korjata” mikrovammaa. Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu  sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi.

  Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta.

  MIKRONEULAUKSEN EDUT

  Hoito aiheuttaa vain pientä kipua. Koska hoito on vain vähän invasiivinen (eli ihoon tunkeutuva) ei puudutusta välttämättä tarvita. Hoito on todella tehokas hoitometodi iholle joka tarvitsee näkyviä hoitotuloksia.

  KUINKA SE TEHDÄÄN

  DMD-H mikroneulauskynällä  käydään hoidettava ihoalue kauttaaltaan läpi. Mikroneulauskynään valitaan haluttu neulan pituus, ja kynää liikutetaan pystysuorassa tasaisesti joko pyörittämällä tai tekemällä lineaarisia vetoja vaaka- tai pystysuoraan. Hoidettava alue voidaan käydä läpi kolme-viisi kertaa suuntaansa. Ihon reagoinnista näkee kuinka kauan neulausta voidaan tehdä.

  Hoidossa käytetään kertakäyttöisiä neuloja, jotka lävistävät ihon. Hoitoa voidaan tehdä paikallisesti ongelma- tai koko iho-alueelle. Hoidossa stimuloidaan kollageenisynteesiä ja tehdään kanavia ihoon, joiden avulla pystytään imeyttämään 80% enemmän ravitsevia aktiiviaineita syvempiin ihokerroksiin.

  Käsittelyn hintaan kuuluu ihon happokäsittely ennen mikroneulausta

Kasvohoidot

Kaipaavatko kasvosi hemmottelua vai tehokasta juonteiden häivyttämistä? Tarvitseeko ihosi puhdistamista, kiinteyttämistä vai janoaako se kosteutta?

 • Lift Creator: Siloittaa,kiinteyttää ja liftaa ihoa sekä kirkastaa ihon väriä.
  Muokkaa kasvojen piirteitä ja tiivistää ihoa. Kokonaivaltainen antiage vaikutus kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

  Ihoa kiinteyttävä ja liftaava hoito (ilman hoitolaitetta). Hoidon kesto 60 min. Ihoa kiinteyttävä ja liftaava hoito (RF ­laite). Hoidon kesto 80 min.

 • Day Lifting radiotaajuusteknologialla
  Hoidon kesto 30 min.

RF hoidot

RF-hoito eli radiofrekvenssihoidot sopivat kaikille ikään, ihotyyppiin ja sukupuoleen katsomatta.
Käytettävä tuotesarja valitaan hoitotarpeen mukaan.
Kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia, aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostumista. Iho sekä ihonalaiskudos vahvistuu, iho tiivistyy, juonteen madaltuvat. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.
Huom! hoitoon tulevalla ei saa olla sydämentahdistinta eikä hän saa olla raskaana tai syöpähoidoissa!

 • Mekaaninen Ihonpuhdistus
  Perinteinen ihonpuhdistus, joka tapahtuu siihen suunnitellulla instrumentillä, komedoraudalla. Mekaaninen ihonpuhdistus on jonkin verran epämukavaa, sillä se saattaa tuntua nipistelevältä. Jos ihossa on epäpuhtauksia, on mekaaninen puhdistus olennainen osa hoitoa. Hinta sisältää kuorinta ja naamio.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Ihonpuhdistus timanttihionnalla
  Kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, elottomalle huonosti toimivalle iholle, ikääntyvälle ja ennenaikaisesti vanhentuneelle iholle (liiallinen auringonotto ym.). Hyperpigmentaatiot ja aknearvet. Sisältää: alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen komedojen poisto tarvittaessa ja naamio.

  Hoidon kesto 60 min.

 • Ihonpuhdistus Ultraäänellä
  Hellävarainen mutta tehokas puhdistus couperoottiselle ja herkälle iholle. Sisältää: alkupuhdistus, mekaaninen poisto tarvittaessa, ultraäänipuhdistus ja naamio.

  Hoidon kesto 60 min.

Ihon puhdistukset

Ihonpuhdistus on kasvohoito, johon ei sisälly hierontaa, vaan siinä keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston sekä naamion. Saat myös tietoa ihosi kunnosta sekä hoitovinkkejä.

 • Jalkojen Hoito
  Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, kovettumat, syylät ja känsät vaikuttavat kävelyyn ja sitäkautta yleiseen hyvinvointiin.Jalat pysyvät terveinä ja kauniina, kun niitä muistaa hoitaa päivittäin. Jalkahoidon perustana ovat hygieniasta huolehtiminen ja ihon kosteuden ylläpito. Kotihoitona jalat kannattaa pestä päivittäin kädenlämpöisellä vedellä ja miedolla saippualla. Pesun jälkeen jalat huuhdellaan ja kuivataan. Etenkin varpaiden välit pitää kuivata huolellisesti siten, ettei niihin jää bakteereille ja tulehduksille altistavaa kosteutta. Jalkojen päivittäinen kosteutus jalkavoiteella ehkäisee kovettumien sekä halkeamien muodostumista ja pitää jalat pehmeinä ja huolitellun näköisinä. Kerran, pari kuussa jalkoja voi hemmotella virkistävällä ja hoitavalla jalkakylvyllä. Vesi ja kylpyöljy pehmentävät jalkojen ihoa ja helpottavat kovettumien, hoitoa. Kynnet on helpompi leikata kylvyn jälkeen.

  Pika 30min 30€ Kynsien leikkuu tai kovettumien hoito ja rasvaus. Tätä hoitoa suositellaan lähinnä ylläpitohoitona. Aina ensimmäisellä kerralla kannttaa tulla joko perus- tai erikoisjalkahoitoon, että voimme suunnitella Sinun jalkojesi tarpeen mukaan juuri sopivan hoidon.

  Perus 1 h 55€ Kylpy, kynsien- ja ihonhoito, rasvaus.

  Spa jalkahoito 1h 30min 70€ Sisältää perushoidon lisäksi lakkauksen.

  Jalkahoito geelilakkauksilla 80€ Sisältää perusjalkojenhoito ilman kylvelystä, kestolakkaus koristeilla.

Jalkojen Hoito

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, kovettumat, syylät ja känsät vaikuttavat kävelyyn. Teemme myös koti- sekä hoitolaitoskäyntejä. Kysy lisää!

 • Xtreme Lashes® Ripsien Pidennys
  Xtreme Lashes® ripsien pidennys, pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan. Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Ne ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.  Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ne tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. 140€ hinta sisältää uudet ripset sekä ensimmäisen huollon.

  Lue lisää: http://www.xtremelashes.fi/

 • Uudet volyymiripset 3h
  Meillä volyymiviuhkat tehdään käsin, emme käytä valmisviuhkoja!

  Huoltohinnat

  Volyymihuolto 1h
  Volyymihuolto 1h 30min
  Volyymihuolto 2h
 • Kestotaivutus ja kulmien laminointi
  Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi  (sis kestovärjäys)
  Kestotaivutus
  Kulmakarvojen laminointi (sis. värjäys)
 • Body sugaring - Vartalosokerointi
  Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
  Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
  Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivätkä katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
  Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
  Sokerointi on hygieenistä.
  Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
  Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
  Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.
  Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

  • Ylähuuli tai leuka
  • Kainalot/bikiniraja
  • Käsivarret/sääret/reidet
  • Brasilian
 • Kynnet
  Rakennekynnet
  -kun haluat pidennystä kynsiisi

  Rakennekynnet voidaan tehdä hyvin lyhyeksi tai erittäin pitkiksi, sekä myös siltä väliltä! Ja jos satut pureskelemaan kynsiäsi, niin tässä on täydellinen ratkaisu sinulle.

  Rakennamme kynnet Mosaic rakennegeelillä muotteja apuna käyttäen. Huoltoväli 3-5 viikkoa.

  Oman kynnen vahvistus
  -Kun haluat kauniit ja kestävät kynnet ilman lisäpituutta!

  Sinulla ei tarvitse olla pitkät kynnet oman kynnen vahvistusta varten, mutta kynnessä tulee olla hieman vapaata kärkeä. Vahvistuksen avulla saat kasvatettua kynsiäsi niin halutessasi. Huoltoväli 3-5 viikkoa.

  Geelilakkaus
  -pitkäkestoisempi lakkaus kynsillesi

  Geelilakkaus antaa hieman tukea ja kestävyyttä kynnelle. Sillä pystytään myös korjaamaan kynnen pieniä epätasaisuuksia. Lakkaus on silti erittäin kevyt ja luonnollisen näköinen. Huoltoväli 2-4 viikkoa.

Ripsien Pidennys / Sokeroinnit

LYMFAHOITO / PRESSOTERAPIA